Matkvartalet
Dyrsku'n er ein naturleg plass å fremme lokalmat, norsk tradisjonsmat og matkultur. Våre gjester får gode matopplevingar, og Dyrsku'n er med på å inspirere, engasjere og formidle kunnskap om mat.
Storstogo servering
Kjærleik til maten og gode råvarer er grunnleggande for alle rettane i Storstogo servering under Dyrsku'n.
Møt Landbruket
Under paraplyen Møt landbruket skal både innvigde og uinnvigde få betre kjennskap til landbruket gjennom debattar, faglege foredrag, informasjon og demonstrasjonar.
Sterke Nils-tunet
I det gamle gardstunet på Sterke Nils-tunet går du tilbake i tida, og på Dyrsku'n kan du møte dei vanlegaste av dei gamle husdyra våre her.
Dalane skule
Under Dyrsku’n arrangerer Geitmyra Matkultursenter mataktivitetar for born og kokkekurs for ungdom på Dalane skule.
Gongestogo
Under Dyrsku'n er det årleg ei historisk handverksutstilling i Gongestogo i regi av Vest-Telemark Museum.
Skogtunet
Skogtunet er ei «grøn lunge» der du kan puste ut med ein kopp nykoka bålkaffi. I mellomtida kan borna snekre seg eit fuglehotell, gå natursti i «barneskogen» eller lære seg å spikke med kniv. Dei minste kan prøvesitje den 23 tonn tung skogsmaskin som står på plassen.
Kjøttfe og TYR
Kjøttfe på Dyrsku'n finn du på standen til TYR, som er mellom Husdyrhallen og Sterke Nils-tunet.
Fjoset
Fjoset er hjartet til Dyrskuplassen. Her starta det opphavelege Dyrsku'n, og delar av dei originale båsrekkene frå 1867 blir framleis bruka.
Hall A
I Hall A finn du husflidshandverkarar som sel ulike produkt produsert i ulike materialer og teknikkar.
Barnas Bondegard
På Dyrsku'n kan barna besøke Barnas Bondegard og lære meir om landbruket og kor maten vår kjem frå.
Dyrskuplassen
På Dyrskuplassen er det over 800 utstillarar fordelt på det 165 dekar store området. Her finn du ein oversikt over kva som er å finne på dei ulike felta som er markert med bokstavar på marknadsplassen.