Prosjektleiar mat og drikke
Er du engasjert i norsk mat og drikke og brenn for berekraftig utvikling? No har du sjansen til å bli ein del av Dyrsku’n sitt arbeid med å styrkje og synleggjere norsk mat- og drikke produksjon!
Søknadsfrist: 5.3.2025.
OM STILLINGA
Som prosjektleiar vil du ha ansvaret for å leie og koordinere prosjekt som fremjar berekraftig produksjon og utvikling av norsk mat og drikke.
Du vil samarbeide tett med både offentlege og private aktørar, og du vil spele ei sentral rolle i å byggje relasjonar og auke synlegheita for Dyrsku’n sitt arbeid.
Stillinga er av både strategisk og operativ art.
KVALIFIKASJONAR
- Relevant høgare utdanning
- Erfaring frå prosjektleiing, gjerne med fokus på mat- og drikke-sektoren.
- Evne til å byggje nettverk og samarbeide med ulike interessentar.
- Sterke kommunikasjonsferdigheiter, både skriftleg og munnleg.
ME TILBYR
- Ei spanande og utfordrande stilling med stor grad av sjølvstende.
- Moglegheit til å påverke utviklinga innan norsk mat og drikke.
- Eit inkluderande og utviklande arbeidsmiljø med engasjerte kollegaer.
- Konkurransedyktige løns- og arbeidsvilkår.
Spørsmål om stillingen
Kontaktperson: Yvonne Eilefstjønn
Stillingstittel: Sals- og marknadsleiar
Mobil: 92 45 63 74
Kontaktperson: Geir Helge Espedalen
Stillingstittel: Administrerande direktør
Mobil: 90 65 10 11

Open søknad
På Dyrskuplassen har vi fleire store arrangement gjennom sommarhalvåret. Vil du jobbe saman med oss?